Warsztaty SIG AGRI-FOOD: Cele i zadania dotyczące opracowania mapy drogowej rozwoju współpracy w Małopolsce w dziedzinie „ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA”

1179

Pierwsze spotkanie dotyczące opracowania mapy drogowej rozwoju współpracy w Małopolsce w dziedzinie „ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA” już za nami! Podczas spotkania zdefiniowaliśmy kluczowe pojęcie żywności funkcjonalnej, co pozwoliło nam ujednolicić rozumienie tej dynamicznie rozwijającej się dziedziny. Nie zabrakło także próby wskazania głównych graczy z Małopolski, działających w sektorze żywności funkcjonalnej, co umożliwiło identyfikację potencjalnych partnerów do dalszej współpracy.

Przeprowadziliśmy szczegółową analizę SWOT, która pomogła określić mocne i słabe strony, a także szanse i zagrożenia związane z rozwojem tego sektora w regionie. Analiza PESTEL natomiast pozwoliła na dogłębne zrozumienie czynników zewnętrznych wpływających na rozwój żywności funkcjonalnej w Małopolsce.

Już teraz zapraszamy na kolejne spotkanie w poniedziałek 7 października, które będzie kontynuacją naszych prac i pozwoli nam dopracowanie brakujących kwestii oraz wypracowanie mapy drogowej!

Spotykamy się w Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności URK przy ul. Balickiej 104.

Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa poprzez formularz rejestracyjny.

Serdecznie zapraszamy Przedstawicieli Biznesu, Nauki i Instytucji Otoczenia Biznesu!

Temat: Cele i zadania dotyczące opracowania mapy drogowej rozwoju współpracy w Małopolsce w dziedzinie „ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA”. – smartlab 2
Data: Poniedziałek, 7 października 2024, godz. 9:00 – 13:00
Miejsce: Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności URK, Balicka 104, 30-149 Kraków, Poland
Dodaj do swojego kalendarzaGoogle Calendar | Outlook Calendar | Office 365 Calendar


Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego

Zdjęcie: depositephotos.com

Poprzedni artykułCentrum badań materiałowych w skali ATOMowej dla INnowacyjnej gospodarki
Następny artykułRozszyfrowanie kodu odkrywania leków