
Serdecznie zapraszamy do udziału w pierwszym tegorocznym spotkaniu grupy tematycznej „Żywność Funkcjonalna”, które odbędzie się 12 lutego w formule online. Będzie to doskonała okazja do omówienia kluczowych kierunków działań na najbliższe miesiące oraz do zainicjowania konkretnych projektów rozwojowych w tej dynamicznie rozwijającej się dziedzinie.
Nadchodzące wydarzenie poświęcimy na przedyskutowanie planu dalszych aktywności, które w ubiegłym roku zakończyliśmy dokumentem o charakterze mapy drogowej.
Agenda spotkania:
- przypomnimy przygotowane fiszki projektowe i określimy potrzeby ich zaktualizowania i uzupełnienia o ew. nowe idee;
- omówimy możliwości i podejście do projektów we współpracy międzynarodowej – temat żywności funkcjonalnej wywołał zainteresowanie zarówno w sieci Berry+ jaki wśród klastrów zrzeszonych w CEBR;
- przyjrzymy się potrzebom i strategii lobbowania w temacie żywności funkcjonalnej i działalności innowacyjnej;
- przeanalizujemy możliwości i założenia sesji Food & Lifestyle na LSOS 2025.
Zachęcamy do aktywnego udziału – razem możemy kształtować przyszłość żywności funkcjonalnej!
Temat: Żywność funkcjonalna – kierunki rozwoju w roku 2025
Data: Środa, 12 lutego, godz. 13:00 – 14:00
Miejsce: Online
Dodaj wydarzenie do kalendarza: Google Calendar | Outlook Calendar | Office 365 Calendar