Spotkanie SIG Agri-Food – kierunki rozwoju w roku 2025

111

Serdecznie zapraszamy do udziału w pierwszym tegorocznym spotkaniu grupy tematycznej „Żywność Funkcjonalna”, które odbędzie się 12 lutego w formule online. Będzie to doskonała okazja do omówienia kluczowych kierunków działań na najbliższe miesiące oraz do zainicjowania konkretnych projektów rozwojowych w tej dynamicznie rozwijającej się dziedzinie.

Nadchodzące wydarzenie poświęcimy na przedyskutowanie planu dalszych aktywności, które w ubiegłym roku zakończyliśmy dokumentem o charakterze mapy drogowej.

Agenda spotkania:

  • przypomnimy przygotowane fiszki projektowe i określimy potrzeby ich zaktualizowania i uzupełnienia o ew. nowe idee;
  • omówimy możliwości i podejście do projektów we współpracy międzynarodowej –  temat żywności funkcjonalnej wywołał zainteresowanie zarówno w sieci Berry+ jaki wśród klastrów zrzeszonych w CEBR;
  • przyjrzymy się potrzebom i strategii lobbowania w temacie żywności funkcjonalnej i działalności innowacyjnej;
  • przeanalizujemy możliwości i założenia sesji Food & Lifestyle na LSOS 2025

Zachęcamy do aktywnego udziału – razem możemy kształtować przyszłość żywności funkcjonalnej!


Temat: Żywność funkcjonalna – kierunki rozwoju w roku 2025
Data: Środa, 12 lutego, godz. 13:00 – 14:00
Miejsce: Online
Dodaj wydarzenie do kalendarza: Google Calendar | Outlook Calendar | Office 365 Calendar

Poprzedni artykułNowa era w leczeniu zespołu stopy cukrzycowej – EIT Community Stories #5
Następny artykułPlatformy specjalizacyjne: Klucz do rozwoju innowacji w Małopolsce