Co wspólnego mają ze sobą kiszone warzywa, farby i płyny do spryskiwaczy – czyli nietypowe zagadnienia badawcze Laboratorium Analiz Biologicznych i Mikrobiologicznego Jagiellońskiego Centrum Innowacji

3769

Serdecznie zapraszamy na kolejne Śniadanie, na którym gościć będziemy naszego ZŁOTEGO PARTNERA – dobrze wszystkim znane Jagiellońskie Centrum Innowacji. JCI oferuje analizy laboratoryjne, ekspertyzę, dostęp do specjalistów i najnowocześniejszego sprzętu.

Produkty lecznicze, wyroby medyczne, suplementy diety, surowce i produkty kosmetyczne to główny rodzaj próbek, które poddawane są analizom mikrobiologicznym i biologicznym w laboratoriach Jagiellońskiego Centrum Innowacji.

Czy jednak metody te można wykorzystać w badaniu produktów branż spoza sektora farmaceutycznego i kosmetycznego? O niestandardowym podejściu badawczym opowie Agnieszka Serwinowska – Manager ds. Rozwoju JCI

Oczywiście jak co tydzień nie zabraknie ofert współpracy oraz dyskusji.

Zachęcamy do uczestnictwa oraz zadawania pytań.

Nadchodzące spotkanie odbędzie się online: na nowej Platformie Współpracy Partnerów Klastra oraz jak dotychczas, za pośrednictwem Zoom’a. Osoby, które już posiadają konto na Platformie Współpracy będą mogły dołączyć bezpośrednio do spotkania bez uprzedniej rejestracji. Wszystkich, którzy jeszcze konta nie założyli – serdecznie do tego zachęcamy!


Temat: Co wspólnego mają ze sobą kiszone warzywa, farby i płyny do spryskiwaczy – czyli nietypowe zagadnienia badawcze Laboratorium Analiz Biologicznych i Mikrobiologicznego Jagiellońskiego Centrum Innowacji
Data: Czwartek, 2 marca 2023, godz. 9:00 – 10:00
Miejsce: Online

Poprzedni artykułJak wzmocnić odporność MŚP? – wyniki programu ESMERALD
Następny artykułDlaczego warto korzystać z ProBio Małopolska? – nasi uczestnicy na targach Arab Health