
Targi SIGEP w Rimmini były doskonałą okazją do sprawdzenia najnowszych trendów i osiągnięć na rynku. To idealne miejsce, w którym można zobaczyć najnowsze urządzenia, wyposażenia piekarni, lodziarni i restauracji, poznania trendów piekarniczo-cukierniczych…
Warto tam być i zwiedzić bloki wystawowe reprezentujące oddzielne grupy tematyczne, takie jak: producenci maszyn piekarniczo-cukierniczych i producenci mąk, producenci lodów i maszyn do lodów, a także producenci kaw i ekspresów. Ponadto są również piekarze, restauratorzy i cukiernicy, którzy prezentują fantastyczne dania i pomysły, którymi można się zainspirować.
O swoich wrażeniach z targów opowiedział nam Szymon Olejarczyk z firmy Great Plate Wioleta Gaweł. Podczas wizyty nawiązał wiele ciekawych kontaktów szczególnie z producentami lodów, które firma planuje zacząć produkować i sprzedawać w swoich piekarniach, a także z producentami mąk, maszyn, opakowań oraz sprzętu piekarniczego.











Jeśli reprezentujesz MŚP z Małopolski i chcesz wziąć udział w targach i misjach międzynarodowych – zgłoś się do nas i dowiedz się jak możemy sfinansować Twój wyjazd.

W ramach projektu ProBio Małopolska 2.0. wspieramy firmy sektora MŚP, mające swoją siedzibę w Małopolsce oraz prowadzące działalność innowacyjną.
Osoba kontaktowa: Beata Osolińska
Mail: bosolinska@lifescience.pl
Tel. 512 073 207