Dlaczego warto korzystać z ProBio Małopolska? – nasi uczestnicy na targach SIGEP

484
Probio Malopolska
Źródło: en.sigep.it, Adobe Stock, Zdjęcie w tle: kucherav

Targi SIGEP w Rimmini były doskonałą okazją do sprawdzenia najnowszych trendów i osiągnięć na rynku. To idealne miejsce, w którym można zobaczyć najnowsze urządzenia, wyposażenia piekarni, lodziarni i restauracji, poznania trendów piekarniczo-cukierniczych…

Warto tam być i zwiedzić bloki wystawowe reprezentujące oddzielne grupy tematyczne, takie jak: producenci maszyn piekarniczo-cukierniczych i producenci mąk, producenci lodów i maszyn do lodów, a także producenci kaw i ekspresów. Ponadto są również piekarze, restauratorzy i cukiernicy, którzy prezentują fantastyczne dania i pomysły, którymi można się zainspirować.

O swoich wrażeniach z targów opowiedział nam Szymon Olejarczyk z firmy Great Plate Wioleta Gaweł. Podczas wizyty nawiązał wiele ciekawych kontaktów szczególnie z producentami lodów, które firma planuje zacząć produkować i sprzedawać w swoich piekarniach, a także z producentami mąk, maszyn, opakowań oraz sprzętu piekarniczego.


Jeśli reprezentujesz MŚP z Małopolski i chcesz wziąć udział w targach i misjach międzynarodowych – zgłoś się do nas i dowiedz się jak możemy sfinansować Twój wyjazd.

ProBio Małopolska

W ramach projektu ProBio Małopolska 2.0. wspieramy firmy sektora MŚP, mające swoją siedzibę w Małopolsce oraz prowadzące działalność innowacyjną.

Osoba kontaktowa: Beata Osolińska
Mail: bosolinska@lifescience.pl
Tel. 512 073 207 

Dołącz do projektu! Skontaktuj się, omówimy szczegóły!

Poprzedni artykułBiopolymers and Packaging Industry – weź udział w warsztatach grupy ScanBalt Biogospodarka
Następny artykułKonferencja EUROBIOTECH wraca po przerwie już w czerwcu 2022!