Targi SIGEP – innowacje w dziedzinie gastronomii

1400
Źródło: en.sigep.it, Adobe Stock, Zdjęcie w tle: kucherav

Stacjonarnie: 12-16 March 2022, Rimini Expo Centre, Włochy

Online: 11 lipca – 29 sierpnia 2022

SIGEP to wiodące na świecie targi B2B poświęcone branży gastronomicznej zajmującej się deserami i kawą. Od ponad 40 lat dostarczają informacji na temat  innowacji w całym sektorze i zapewniają pełny przegląd wszystkich nowych wydarzeń na rynku: surowców i składników, maszyn i urządzeń, a także wyposażenia, opakowań i usług.

To  także miejsce spotkań, w ramach którego zwiedzający z całego świata co roku wymieniają się pomysłami, trendami i wizjami, prezentowanymi przez najlepszych w branży ekspertów i liderów.

W ramach projektu Probio Małopolska w targach uczestniczyć będzie firma Great Plate Wioleta Gaweł. Życzymy owocnych rozmów i wartościowych kontaktów 😊

Jeśli reprezentujesz MŚP z Małopolski i chcesz wziąć udział w targach i misjach międzynarodowych – zgłoś się do nas i dowiedz się jak możemy sfinansować Twój wyjazd.

W ramach projektu ProBio Małopolska 2.0. wspieramy firmy sektora MŚP, mające swoją siedzibę w Małopolsce oraz prowadzące działalność innowacyjną.

Osoba kontaktowa: Beata Osolińska
Mail: bosolinska@lifescience.pl
Tel. 512 073 207 

Dołącz do projektu! Skontaktuj się, omówimy szczegóły!

Poprzedni artykułSzpital Uniwersytecki w Krakowie – innowacje i współpraca
Następny artykułPoznaj ofertę EIT Health dla startupów i innowacyjnych przedsiębiorców